Activiteiten en aanmelden

4 reacties

 1. Jaap van Zaal Jaap van Zaal schreef:

  ik wil mij graag aanmelden voor de maaltijd komende vrijdag. Graag hoor ik of dat deze keer zo kan.

  Jaap van Zaal

  • Peter Hiemstra Peter Hiemstra schreef:

   Goedenavond Jaap, deze manier van aanmelden is niet de meest geschikte (diplomatiek geformuleerd). Eduard of ik moeten dit toevallig lezen en het dan doorzenden aan de coordinator van de activiteit (zie schema op blz 4 DGK), in dit geval dus Lex van Gool. Er zitten hierdoor extra stappen in je aanmelding, die er voor zorgen dat de aanmelding vaak niet op tijd zal zijn. Alternatief: via de link in de nieuwsbrief, of rechtstreeks een mail naar de coordinator.
   Mvrgr,
   Peter

 2. Rolf H.B. Olland schreef:

  Als ik op “Activiteiten en aanmelden ” klik, gebeurt er niets! Hoe kan ik dit oplossen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *